Ασφάλεια, οικειότητα, ηρεμία. Αυτές οι τρεις λέξεις συναγωνίζονται η μια την άλλη όταν μπαίνει κανείς στις εγκαταστάσεις του STAR SPORT CLUB στη Βούλα: Ένας (πολυ)χώρος-πρότυπο για τις αθλητικές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων. Ξεπερνώντας την πρώτη εντύπωση, το βλέμμα «απλώνεται» σε μια έκταση 20.000 τμ, όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες στο ποδόσφαιρο και το τένις εκπαιδεύουν ομαδικά αλλά και ατομικά τους αθλητές.

afto1

Τα μεγάλα «καμάρια» του STAR SPORT CLUB δεν είναι άλλα από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βούλας και την Ακαδημία Τένις: Προπονητές-παιδαγωγοί που ακολουθούν τα πιο σύγχρονα προγράμματα προπόνησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA, διδάσκουν σε παιδιά και νέους από 4 έως 17 ετών τις αξίες του αθλητισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τα νέα ταλέντα της επόμενης γενιάς.
afto3

star6

Όσο για την Ακαδημία Τένις, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνες του εξωτερικού, όπου νέοι αθλητές αλλά και ενήλικες απολαμβάνουν μαθήματα υψηλού επιπέδου.
afto
star11

Οι δραστηριότητες του STAR SPORT CLUB δεν σταματούν εδώ, καθώς ο χώρος είναι ο πλέον φιλόξενος για σχολικές εκδρομές μια και υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών από προπονητές, σε εγκαταστάσεις εξαιρετικά υψηλής ασφάλειας. Επιπλέον, το καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον είναι το καλύτερο «σκηνικό» για παιδικά πάρτυ που οργανώνονται στον εξωτερικό αλλά και στον κλειστό χώρο του Club.
afto2

Οι ενήλικες είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, καθώς εδώ οργανώνονται από πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ή τένις για ανεξάρτητες ομάδες και εταιρείες σε γήπεδα 5×5, 7×7 και 11×11 μέχρι επαγγελματικές συγκεντρώσεις.
star2

STAR SPORT CLUB: Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 4 ( Πριν από την Α’ πλαζ Βούλας)

Επικοινωνία: 211 40 30 455 – 458 / 6936878370
[email protected]

star-9

star-10

star1