- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, πραγματοποίησε επιχείρηση στον πλέον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης,  τη Σωτήρος Διός,  ο οποίος πρόσφατα ανακαινίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, καθώς παρανόμως σταθμευμένα οχήματα παρεμπόδιζαν την πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία σε ράμπες ΑμεΑ και στους χώρους  φορτοεκφόρτωσης στους κάθετους δρόμους.

Το κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας,  το οποίο αφαίρεσε πινακίδες και βεβαίωσε κλήσεις για παράνομη στάθμευση στους κάθετους δρόμους της Σωτήρος Διός, συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννη Μελά.

asti1

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννης Μελάς, δήλωσε:

“Ο πεζόδρομος της Σωτήρος Διός, ο πλέον εμπορικός δρόμος της πόλης μας, μετά και την πρόσφατη ανάπλαση είναι χρέος όλων μας να τον προφυλάξουμε και να διευκολύνουμε το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων, τη διέλευση των πεζών και κυρίως των Ατόμων με Αναπηρία. Για το λόγο αυτό, προβλέφθηκαν στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής ράμπες ΑμεΑ και χώροι φορτοεκφόρτωσης. Οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, οφείλουν να επιδείξουν τον απαραίτητο σεβασμό για την εύρυθμη λειτουργία του πεζόδρομου της οδού Σωτήρος αλλά και όλης της πόλης. Η λειτουργική και η αισθητική αναβάθμιση της Σωτήρος Διός είναι στόχος υψηλής προτεραιότητας του Δημάρχου Πειραιά και όλοι οι εμπλεκόμενοι Αντιδήμαρχοι καθώς και  οι υπηρεσίες του Δήμου μας,  καθημερινά εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση”.

- Διαφήμιση -