- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η πρωτοποριακή μέθοδος Callanetics απαιτεί ελάχιστο κόπο αλλά φέρνει θεαματικότατα αποτελέσματα σε σύσφιξη, ενδυνάμωση και καλύτερη σιλουέτα.

Είναι η μόνη κατάλληλη για εξασθενημένους οργανισμούς, για τραυματίες, για ανθρώπους με προβλήματα στη μέση ή στις αρθρώσεις τους, για εγκύους.

Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, μειώνει την όρεξη και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ελάττωση πόντων από την κοιλιά και τους γοφούς.

Ωστόσο τα μυστικά της κρύβονται στην ορθή εκτέλεση των ασκήσεων, πράγμα που μόνον ένας βαθύς γνώστης της μεθόδου μπορεί να σας προσφέρει.

Η παρουσίαση γίνεται από τη μοναδική στην Ελλάδα επίσημα εξουσιοδοτημένη εκπαιδεύτρια Callanetics, Μαργαρίτα Χραπούτσκαγια.

Πού:  3ο  InspireYourLife Forum by MoneyShowAthens Hilton, αίθουσα Σαντορίνη 6

Πότε: Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, 18:00 – 20:00

Είσοδος: ελεύθερη

Εισηγήτρια: Μαργαρίτα Χραπούτσκαγια – Callanetics Certified Teacher

* * * * * * * * * * * *

Βιογραφικό σημείωμα
H Μαργαρίτα Χραπούτσκαγια είναι η μοναδική πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Callanetics στην Ελλάδα, και έχει εργαστεί σε πολλά γυμναστήρια των νοτίων προαστίων και ως personal trainer, με εξαιρετικά θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης, ενδυνάμωσης και απώλειας βάρους, ακόμη και σε άτομα που ήταν αγύμναστα ή/και που είχαν προβλήματα υγείας που δεν τους επέτρεπαν συμβατική άσκηση ή μεθόδους high impact.

Περισσότερα στη διεύθυνση www.facebook.com/groups/1436321599924460

- Διαφήμιση -