Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ έφτασε η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Με την τελευταία νίκη της ομάδας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, συμπληρώνεται ένα σερί 5 μεγάλων επιτυχιών, που έφερε τον ΑΟΒ στους 40 βαθμούς, με 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Μετά την 20ή αγωνιστική, ο ΑΟΒ έρχεται πίσω από την ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη και από την πρωτοπόρο της κατηγορίας ομάδα της Άνοιξης.

Προηγήθηκαν οι νίκες:

Με τον ΑΟ Σταμάτας (0-1) για τη 19η αγωνιστική, την ΑΕ Γέρακα (3-0) για τη 18η αγωνιστική, τον Γιάννη Παθιακάκη (1-0) για τη 17η αγωνιστική και τον ΠΑΟ ΚΑλυβίων (2-3) για τη 16η αγωνιστική.

Σημαντική συμβολή στον τελευταίο αγώνα αλλά και σε όλη την πορεία της ομάδας έχουν οι φίλοι του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης που με φιλαθλητικό πνεύμα στηρίζουν ηθικά και έμπρακτα τους παίκτες σε όλες τις στιγμές.

Επόμενο ματς για τους αθλητές του κ. Καπίρη απέναντι στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας.