- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

από www.geitoniamou.gr

 

Tη Δευτέρα 20 Μαρτίου, εκτός απροόπτου, ανοίγει ο Σκλαβενίτης, στον Άλιμο (Παλαιστίνης & Λαμίας 1), στη θέση του πρώην Carrefour. Ήδη έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενώ έχει μπει στην πρόσοψη η νέα πινακίδα.

Τις πρώτες μέρες λειτουργίας θα υπάρχουν μεγάλες προσφορές (ένα συν ένα δώρο). Το τεράστιο υπαίθριο πάρκινγκ, είναι το μεγάλο «όπλο» του νέου σούπερ μάρκετ, αφού θα κάνει ευκολότερη την πρόσβαση στους πελάτες του.

Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών θα ανοίξει και ο Σκλαβενίτης στην Θεομήτορος 53 (πρώην Carrefour Μαρινόπουλος).

Στην είσοδο υπάρχει ανακοίνωση της «Σκλαβενίτης» που αναφέρει μεταξύ άλλων: » Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επαναφέρουμε το συντομότερο δυνατόν το Κατάστημα σε ομαλή λειτουργία με επάρκεια προϊόντων αλλά και να δημιουργήσουμε ένα ακόμη πιο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον».

Μέσα στους επόμενους μήνες θα κλείσει ο Σκλαβενίτης που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο (Θεομήτορος 38) και οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν σε άλλα καταστήματα.

Στο μεταξύ με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει η κατασκευή του νέου σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στα σύνορα Αλίμου και Αγίου Δημητρίου (Δωδεκανήσου και Πάτμου).

Προβλέπεται μεγάλος ανταγωνισμός και ας ελπίσουμε ότι θα είναι προς όφελος των καταναλωτών.

- Διαφήμιση -