- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, Γευσιγνώστης, Συγγραφέας Γαστρονομικών Βιβλίων και Σεφ και ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συζητούν για την ελληνική κουζίνα και την υγεία που ξεκινάει πάντα από το τραπέζι μας.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (Λεωφόρος Ιωνίας 96), ένας σεφ γίνεται επιστήμονας κι ένας επιστήμονας σεφ.

mamal1

 

 

 

Η ελληνική διατροφή από το Βυζάντιο μέχρι σήμερα, η παραδοσιακή κουζίνα, ο υγιεινός συνδυασμός τροφίμων, ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής και η διαχείριση της υγιεινής ζωής στην καθημερινότητα είναι τα θέματα που θα παρουσιαστούν από δύο ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη διατροφή και στην έρευνα.

Τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει, συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζαμπούκας.

- Διαφήμιση -