Με ένα έργο ύμνο στην αλληλεγγύη και στην προσφορά, η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού παίρνει μέρος στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού 2016-2017 την Κυριακή 5-3-17 στις 15.00 μμ στο θέατρο ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, οδός Παραμυθιάς 27 στο Μεταξουργείο με το έργο «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» του Γιώργου Βήχα. Ένα έργο για μικρούς αλλά και για μεγάλους!

Συμμετέχουμε με σκοπό να στηρίξουμε την Κιβωτό του Κόσμου, αφού το 70% των εσόδων – πέρα από τα έξοδα του θεάτρου – η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ επέλεξε να διατεθούν στα παιδιά της Κιβωτού.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ Θεάτρου :
Κάθε θεατρική ομάδα που θα συμμετέχει στο φεστιβάλ θα παρουσιάσει, πρώτα, το έργο της σε ίδρυμα της επιλογής της, για τα παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις. Η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ επέλεξε την Κιβωτό του Κόσμου.  Στη συνέχεια οι ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο τους, για δύο παραστάσεις.

Η παρουσία όλων μας σηματοδοτεί την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας τόσο της Κιβωτού του Κόσμου, όσο και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Ελάτε να απολαύσετε την «Μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» , ελάτε να στηρίξουμε τα παιδιά της Κιβωτού!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email [email protected]