- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 26χρονο γιο γνωστού γιατρού, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες πυροβόλησαν τέσσερις φορές τραυματίζοντας τον νεαρό. Ο τραυματίας έχει διακομισθεί ήδη στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μπήκε στο χειρουργείο. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.

Το χειρουργείο τελικά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 02:10 το ξημέρωμα. Η κατάστασή του είναι σταθερή, δεν θα νοσηλευθεί στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας αλλά μόνο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια των δραστών.Το θύμα πάντως φέρεται να έχει δώσει το όνομα του δράστη στην αστυνομία, καθώς γνωρίζονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε την ώρα που ο 26χρονος κατευθυνόταν προς το σπίτι του πεζός έχοντας παρκάρει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, με τον συνοδηγό να πυροβολεί εξ επαφής τουλάχιστον 4 φορές, αφού στο σημείο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τέσσερις κάλυκες.

Δείτε βίντεο από χρήστη του Youtube που τα ανέβασε στην πλατφόρμα, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς

- Διαφήμιση -