- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

της Γεωργίας Δριμούρα, Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου

 

Μεζούρες, ζυγαριές και πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη, σηματοδοτούν τον ερχομό του καλοκαιριού ή της εποχής… Bikini Season, όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε τα τελευταία χρόνια.

Ευτυχώς πλέον, η λύση είναι εύκολη, γρήγορη και κυρίως προσιτή, αρκεί να ξέρουμε πού θέλουμε να εστιάσουμε.

 

Χρειάζομαι Θεραπεία Λιποδιάλυσης;

 

Το επίμονο τοπικό λίπος που δεν υποχωρεί με δίαιτα ή γυμναστική, η συσσώρευση λίπους σε δύσκολα σημεία, όπως οι γοφοί και το χαμηλό, πλαϊνό μέρος της μέσης, είναι ενδείξεις ότι ίσως χρειάζεστε τη θεραπεία λιποδιάλυσης.

 

Χρειάζομαι Θεραπεία Σύσφιξης;

 

Τη χαλάρωση την εντοπίζουμε στο εσωτερικό των μηρών, στα μπράτσα και στους γλουτούς. Δεν είναι απαραίτητο η χαλάρωση των δερματικών ιστών να συνοδεύεται από περιττά κιλά, καθώς, πολλές φορές, οφείλεται σε απότομη μείωση βάρους.

 

Χρειάζομαι Θεραπεία Κυτταρίτιδας

 

Είτε έχουμε ένα αδύνατο σώμα είτε μας ταλαιπωρούν κάποια παραπάνω κιλά, είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουμε κυτταρίτιδα. Το σημαντικότερο είναι να κατορθώσουμε να απαλλαγούμε όσο το συντομότερο δυνατό πριν εξαπλωθεί.

image

 

Οι θεραπείες Αναλυτικά

 

  • Κρυολιπόλυση

Ιδανική θεραπεία για λιποδιάλυση. Ενδείκνυται για ανθρώπους που θέλουν να απαλλαγούν από το επίμονο, τοπικό λίπος που δεν μπορούν να ξεφορτωθούν με δίαιτα ή γυμναστική.

  • Υγρή Λιποδιάλυση

Ισχυρή θεραπεία λιποδιάλυσης, η οποία και συνιστάται έπειτα από συνεδρία Κρυολιπόλυσης για καλύτερα αποτελέσματα. Γίνεται στοχευμένη εφαρμογή στα προβληματικά σημεία, ενώ μπορούμε να δούμε τις πρώτες αλλαγές μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

  • Θερμολιπόλυση (RF)

Ο καλύτερος δυνατός τρόπος να πετύχουμε την σύσφιξη, που πάντα θέλαμε, σε “δύσκολες” περιοχές. Οι ειδικές κεφαλές του μηχανήματος Θερμολιπόλυσης αλλά και η μέθοδος με την οποία εφαρμόζεται, μας επιτρέπει να επέμβουμε δραστικά ακόμα και σε περιοχές όπως τα μπράτσα.

  • Θεραπεία με Νήματα

Η κορυφαία θεραπεία για την αναδιαμόρφωση του όγκου στο σώμα μας. Κατάλληλη για περιπτώσεις κατά τις οποίες παρατηρούμε έντονη χαλάρωση, όπως η κοιλιακή χώρα μετά από εγκυμοσύνη.

  • Ενέσεις Λιποδιάλυσης

Μία από τις νεότερες συνθέσεις υλικών κατά της κυτταρίτιδας είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα και προσιτή σε όλους μας. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου δεν είναι μόνο η σύσταση του υλικού αλλά και η ακρίβεια με την οποία τοποθετείται στα κατάλληλα σημεία, ώστε να ξεφορτωθούμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τα αποτελέσματά της είναι ορατά ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή.

  • Πρεσσοθεραπεία

Πρόκειται για θεραπεία που στοχεύει στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους συσσώρευσης λίπους και δημιουργίας κυτταρίτιδας είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος.

  • Λεμφικό Μασάζ

Το απόλυτο όπλο για να συμπληρώσουμε οποιαδήποτε θεραπεία αδυνατίσματος. Με το Λεμφικό Μασάζ απελευθερώνονται οι τοξίνες του οργανισμού και τα αποτελέσματα της θεραπείας μας γίνονται ακόμα πιο εμφανή.

 

 

 

T: 210 683 4140 | M: info@medhair.gr

Κ. Παλαιολόγου & Συγγρού 2, 15232, Χαλάνδρι

.

- Διαφήμιση -