- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τη Disco Vinilio που βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου Emmantina, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 33, στη Γλυφάδα, «χτύπησαν» άγνωστοι διαρρήκτες.

Οι δράστες μπήκαν μέσα παραβιάζοντας την έξοδο κινδύνου και έκλεψαν 100 μπουκάλια με ποτά και 2.700 από ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Πριν από δύο μέρες διαρρήκτες είχαν κλέψει το χρηματοκιβώτιο από το γνωστό και πολυσύχναστο restaurant-bar της Γλυφάδας «Pere Ubu», στην οδό Κύπρου 74, που είχε μέσα 22.000 ευρώ.

Πάντως διαβασμένοι καλά ήταν οι διαρρήκτες που μπήκαν πριν 2 μέρες τα ξημερώματα, στο γνωστό και πολυσύχναστο restaurant-bar της Γλυφάδας «Pere Ubu», στην οδό Κύπρου 74.

Πήγαν κατευθείαν κάτω από τον πάγκο του μπαρ, άνοιξαν το ντουλάπι και έκλεψαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο το οποίο είχε μέσα 22.000 σε μετρητά!

Τα χρήματα προορίζονταν για την πληρωμή του προσωπικού. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Προκαλεί πάντως εντύπωση το γεγονός, ότι οι υπεύθυνοι του «Pere Ubu», διαψεύδουν κατηγορηματικά την είδηση, όπως αναφέρει το nou-pou.gr. Εκτός και αν δεν θυμούνται τι κατέθεσαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο «Pere Ubu» υπήρχαν και συναγερμός και κάμερες ασφαλείας, αλλά την ώρα της κλοπής ήταν εκτός λειτουργίας!

ΠΗΓΗ : www.geitoniamoy.gr

- Διαφήμιση -