- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Ένα εξαιρετικό όμορφο και πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά υδατοδσφαίρισης ( πόλο), με πρωταγωνίστριες νεαρά κορίτσια που διέπρεψαν και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις , οργανώθηκε κατά την διάρκεια των πασχαλινών διακοπών στην επονομαζόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η πρώτη σκόρερ του τουρνουά, Στέλλα Παπατριανταφύλλου με τον Μιχάλη Κοντονή.

Το ταλέντο και η αγωνιστικότητα διέκρινε όλα τα κορίτσια των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά , ωστόσο όπως σε κάθε διοργάνωση ξεχώρισε μια τετράδα που κέρδισε θα λέγαμε τις εντυπώσεις :

Η πρώτη σκόρερ του τουρνουά Στέλλα Παπατριανταφύλλου του Νηρέα Χαλανδρίου με 16 τέρματα.  Η πολυτιμότερη παίκτρια  του τουρνουά Ιουλία-Άννα Κοντονή του ΑΝΟ Γλυφάδας και καλύτερη τερματοφύλακας Εμμανουέλα Αρχοντάκη του ΑΝΟ Γλυφάδας.

 

 Στον τελικό του τουρνουά επικράτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 4-3 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Αντ. Δημητρόπουλος» κατακτώντας το πασχαλινό τουρνουά υδατοσφαίρισης νεανίδων που διοργάνωσε η ομάδα των νοτίων προαστίων. Ουσιαστικά ήταν ένα καλό τεστ για τις ομάδες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος που ξεκινάει τις επόμενες μέρες .

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν στο pisina.net οι προπονητές των δύο ομάδων Ορέστης Σαλάχας και Κική Λιόση αλλά και η τερματοφύλακας της  Γλυφάδας Εμμανουέλα Αρχοντάκη και η περιφερειακή Ιουλία-Άννα Κοντονή.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας με τα μετάλλια της δεύτερης θέσης.

Ορέστης Σαλάχας- Προπονητής Γλυφάδας

Για την απόδοση της ομάδας του στον τελικό:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πήγαμε καλά στην άμυνα αλλά κολλήσαμε στην επίθεση. Δεν κάναμε κάποια πράγματα που είπαμε αλλά γενικά από την εμφάνιση της ομάδας μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάμε τώρα για το πρωτάθλημα».

Για το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΝΟ Γλυφάδας:

«Ήταν ένα τουρνουά με όλες τις δυνατές ομάδες των νεανίδων πλην της ΝΕ Πατρών που είχε υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε να έρθει. Νομίζω ήταν ένα καλό τεστ για τις ομάδες που την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η δεύτερη φάση. Με το καλό να πάμε αυτές οι ομάδες που είμαστε εδώ και στην τελική φάση που είναι στην Πάτρα. Θεωρώ ότι θα είναι από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα. Είναι πολλές ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και τις θέσεις 2-3 που είναι πολύ σημαντικές».

Κική Λιόση- Προπονήτρια Βουλιαγμένης

«Ήταν ένα προπονητικό τουρνουά που έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες να δοκιμάζουν πράγματα ενόψει της συνέχειας. Φανήκαμε καλύτεροι και κερδίσαμε αλλά αυτό δεν λέει τίποτα γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά. Είμαστε επτά ομάδες που διεκδικούμε την θέση του πρωταθλητή. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και την τελευταία στιγμή. Σε δύο μήνες θα φανεί ποιος θα είναι ο καλύτερος και όχι σήμερα».

Η πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά, Ιουλία-Άννα Κοντονή με το έπαθλο της.

Ιουλία-Άννα Κοντονή- Περιφερειακή Γλυφάδας

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια αλλά είμαι χαρούμενη από το αποτέλεσμα. Καταφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτό το τουρνουά, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην τελική φάση γιατί το αξίζουμε καθώς έχουμε δουλέψει όλη την χρονιά».

Η καλύτερη τερματοφύλακας του τουρνουά, Εμμανούελα Αρχοντάκη με το έπαθλο της.

Εμμανουέλα Αρχοντάκη- Τερματοφύλακας Γλυφάδας

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλοι μας την απόδοση στο τουρνουά και μπορούσαμε να το πάρουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που αναδείχθηκα καλύτερη τερματοφύλακας του τουρνουά. Έχουμε δουλέψει όλη την χρονιά και φιλοδοξούμε να περάσουμε στην τελική και γιατί όχι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

- Διαφήμιση -