- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Την Κυριακή 30/4 ολοκληρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου οι αγώνες των ανοικτών πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την χρονιά 2016-2017, με τα καθιερωμένα Τερζάκεια. Εκατόν εβδομήντα έξι παιδιά από διάφορα σημεία της χώρας συναγωνίστηκαν στο 13ο ραντεβού και με δυνατές αναμετρήσεις σε καλές συνθήκες είπαν «αντίο» στα όπεν της περιόδου 2016-2017.

Η Βούλα πέτυχε δύο σημαντικές διακρίσεις με τις αθλήτριες Μαριάννα Γενεράλη και Άρτεμις Ραυτογιάννη. Η Μαριάννα Γενεράλη στις κορασίδες κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, αφού σ’ έναν συναρπαστικό τελικό, λύγισε με 3-1 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για μία συνεχιζόμενη εντυπωσιακή πορεία αυτή την αθλητική χρονιά. Η Άρτεμις Ραυτογιάννη στο πρώτο της όπεν και στην κατηγορία των μίνι παγκορασίδων κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αφήνοντας πολλές ελπίδες για την συνέχεια της πορείας της στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αρμόζει και στους προπονητές των παιδιών που με επικεφαλής τον Γιώργο Λιλή κατάφεραν να στηρίξουν τα παιδιά στην δύσκολή προσπάθεια τους, που θα τα φέρει στις πρώτες θέσεις των ηλικιακών κατηγοριών του αθλήματος.Ν

- Διαφήμιση -