- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Θερμή , αν και μεταμεσονύχτια υποδοχή , για τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα , ετοιμάζει ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης , Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο .

basket1

Στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα θα υποδεχτούν την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών στο 1ο Λύκειο Βούλας,(Ελευθερίου Βενιζέλου και Περικλέους)  όπου θα  συγχαρούν και θα χειροκροτήσουν τα ασημένια κορίτσια για την διάκριση τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Σπουδαία επιτυχία για το 1ο Λύκειο Βούλας, αφού η ομάδα κοριτσιών του σχολείου κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα!

Έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία, το 1ο Λύκειο Βούλας γνώρισε την ήττα με 71-52 από την πανίσχυρη Σερβία στον Τελικό. Χατζηβασιλείου με 16 πόντους και Ράτσα με 14 πόντους ήταν οι πρώτες σκόρερ της ομάδας.

Η ομάδα που έφτασε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου αποτελείται από τις Χατζηβασιλείου, Αναστασοπούλου, Μυλωνάκη, Μαγγίνα, Τσιχλάκη, Κορρέ, Ράτσα, Συγγρκού, Παυλινέρη, Μαργαρίτη, Κάραλη και Δανδουλάκη.

basket3

- Διαφήμιση -