- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, ανακοινώνει την έναρξη τριών δρομολογίων καθημερινά, για θαλάσσια μπάνια στην τρίτη παραλία της πόλης. Το πρόγραμμα αφορά τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουλίου ενώ θα διεξάγεται καθημερινά (πλην Σαββάτου και Κυριακής), έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Συγκεκριμένα, με αφετηρία το Κ.Α.Π.Η. της Βορείου Ηπείρου, το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 8 π.μ., το δεύτερο στις 9 π.μ. και το τρίτο στις 10 π.μ. Κάθε δρομολόγιο θα περνά από όλα τα Κ.Α.Π.Η. της Γλυφάδας και συγκεκριμένα κατά σειρά από τα Κ.Α.Π.Η. Αγίου Τρύφωνα, Καραχάλιου, Αγίας Τριάδος και Αγίου Νικολάου, ενώ η επιστροφή από την παραλία θα γίνεται ανά δύο ώρες. Στην παραλία θα γίνει οργανωμένη υποδοχή από προσωπικό του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε δήλωσή του τόνισε: «Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τρίτη ηλικία, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παρατεταμένη κρίση που βιώνει ο τόπος μας. Οργανώνουμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς την παραλία μας – που φέτος βραβεύθηκε για πρώτη φορά με γαλάζια σημαία! – ώστε να τις χαίρονται όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της Γλυφάδας. Παράλληλα, δίνουμε στους συμπολίτες μας που είναι μέλη των Κ.Α.Π.Η. μας τη δυνατότητα να χαρούν την παραλία, με καθημερινά, δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων. Η τρίτη ηλικία έχει προσφέρει πολλά και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε προς ανταπόδοση».

- Διαφήμιση -