- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά
«Πόσα καλοκαίρια» τραγούδησε  ο Δάκης στο νέο υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων της 3ης μαρίνας Γλυφάδας… Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις και όμορφα συναισθήματα έζησαν  πάνω από 4.000 θεατές που συμμετείχαν στο «πρώτο μας πάρτυ». Η αύρα της θάλασσας και ο ήχος των κυμάτων έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο στη μαγευτική βραδιά.
Η μουσικό-θεατρική παράσταση με όμορφες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας.
delaportas
delaportas2
Ο Μάκης Δελαπόρτας μέσα από την αφήγησή του ταξίδεψε τους θεατές  σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια, που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για στηθεί ένα πάρτυ, που ξεκινούσε με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες «made in London», για να καταλήξει σε ένα γλυκό, ρομαντικό μπλουζ, στο σαλόνι κάποιου σπιτιού, στην εξοχή ή σ’ ένα ήσυχο ακρογιάλι.
delaportas4
delaportas1
Τραγουδιστές – είδωλα μια ολόκληρης εποχής όπως ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλλι, με τη συμμετοχή του Δημήτρη Κοργιαλά και της Εβελίνας Νικόλιζα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στη σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό με το «Πρώτο μας Πάρτυ» και την ατμόσφαιρα των 60s και 70s.
delaportas5
Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει:
«Αυτή είναι η σπάνια ομορφιά της Γλυφάδας μας: Θάλασσα, κύμα, καλοκαιρινό αεράκι, βραδιές πάνω στην παραλία, χαμόγελα, ζεστασιά. Άξιζε όλος ο κόπος για να αναμορφώσουμε πλήρως την 3η Μαρίνα και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό χώρο εκδηλώσεων και άξιζε όλη η προσπάθεια για να προετοιμάσουμε το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017.
Η πρώτη παράσταση στην πλήρως ανακαινισμένη 3η Μαρίνα έγινε απόψε, παρουσία 4.000 θεατών, που απόλαυσαν χορό και τραγούδι στο «πρώτο μας πάρτυ».
delaportas6
Αξίζει να σημειωθεί ότι την μουσικο-θεατρική παράσταση παρακολούθησαν εκτός από τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους της Γλυφάδας, ο δήμαρχος των 3 Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο  ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου,  η πολιτευτής Ντόρα Πάλλη- Σιούτου κ.α
- Διαφήμιση -