Η 1η Ημερίδα Ρινοπλαστικής, πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Η εκδήλωση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός, ΜΗΤΕΡΑ και του Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου, ΥΓΕΙΑ.

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη και λεπτομερή παρουσίαση όλων των νέων τάσεων και μοντέρνων τεχνικών για την αισθητική, λειτουργική και επανορθωτική Ρινοπλαστική, με σκοπό την ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα μας.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει προβολή βίντεο ενός ιδιαίτερου περιστατικού Επανορθωτικής Ρινοπλαστικής, το οποίο θα αποτελέσει αφορμή για να αναλυθούν όλες οι τεχνικές και τα μοσχεύματα που απαιτούνται για την επανόρθωση.

Την ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους εξέχοντες Έλληνες ομιλητές, καθώς και οι παγκοσμίως γνωστοί καθηγητές Pietro Palma, Fazil Apaydin και Frederick Menick. Οι τελευταίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα για τη Ρινοπλαστική, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η εμπειρία και οι γνώσεις όλων των συντελεστών της εκδήλωσης προδιαθέτει για μια Ημερίδα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για Χειρουργούς, Ωτορινολαρυγγολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς αλλά και όλες τις συναφείς ειδικότητες.

 

 

Αργυρώ Κυπραίου, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθύντρια Τμήματος Λειτουργικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός, ΜΗΤΕΡΑ.

 

Χρίστος Γεωργάλας, Ωτορινολαρυγγολόγος, Διευθυντής Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων και Βάσης Κρανίου, ΥΓΕΙΑ.