- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ Γλυφάδας, ενώ θα υπάρξει και ορθολογικότερη κατανομή του προσωπικού ώστε να μπορούν να λειτουργούν έξη μέρες την βδομάδα για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

“Με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, τίθεται σε εφαρμογή -για πρώτη φορά στη Γλυφάδα μας- το νέο, διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών” δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας – Αρμόδιος για τα ΚΕΠ, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.
Επιπλέον ο κ. Βουγιουκλάκης προανήγγειλε την ορθολογικότερη κατανομή του προσωπικού στα δύο ΚΕΠ του Δήμου ώστε να μπορούν πλέον να λειτουργούν 6 ημέρες την εβδομάδα και, συγκεκριμένα, τις καθημερινές από τις 8 το πρωί και, εναλλάξ, έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 2 το μεσημέρι.

Σύντομα, μάλιστα, όπως είπε, το ΚΕΠ της οδού Επιδαύρου μεταφέρεται σε νέο, σύγχρονο κτήριο σε κεντρικό σημείο της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα και θα συνδεθεί με την ψηφιακή υπηρεσία του Δήμου Fix My City, για να μπορεί ο κάθε δημότης ή κάτοικος της πόλης, εύκολα και γρήγορα να δηλώσει μία βλάβη και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την επίλυσή του.

“Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Γλυφάδας φιλικής και λειτουργικής για όλους” δήλωσε ο κ. Βουγιουκλάκης καταλήγοντας.

- Διαφήμιση -