- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, καλούν στη νέα θεματική «Ο δικός μου Άλλος», σπουδαίες προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς για  να παρουσιάσουν μια άλλη,  ελάχιστα γνωστή, πλευρά  του εαυτού τους. Ο άγνωστος σε εμάς αλλά πολύ «δικός τους Άλλος».

Στο πλαίσιο της θεματικής αυτής, το Public Cafe Συντάγματος υποδέχεται την Τρίτη 3 Οκτωβρίου το Ματθαίο Γιωσαφάτ σε μία ιδιαίτερη συζήτηση γύρω από μία προσωπικότητα, της οποία το έργο και οι σκέψεις έχουν απασχολήσει την επιστημονική, και όχι μόνο, κοινότητα ανά τα χρόνια.

 

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ, Νευρολόγος – ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και παιδοψυχολόγος, θα μιλήσει για κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά… τον Σίγκμουντ Φρόυντ, τον μεγάλο ψυχαναλυτή, την επίδραση του  στον τομέα των επιστημών αλλά και την πρακτική σημασία της φιλοσοφίας του σήμερα στην ελληνική κοινωνία.

 

Τη συζήτηση αυτή οργανώνουν και διευθύνουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Μπασκόζος και Μάκης Προβατάς. Στόχος, μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση, να γνωρίσουμε πτυχές της ξεχωριστής αυτής προσωπικότητάς και να αναρωτηθούμε για την εφαρμογή που η φιλοσοφική σκέψη μπορεί να έχει στην Ελλάδα του σήμερα.

 

Στη θεματική ενότητα «Ο δικός μου Άλλος» που εγκαινιάζεται από τα Public, θα υποδεχθούμε μελλοντικά προσωπικότητες όπως ο Τίτος Πατρίκιος, ο Νίκος Δήμου και ο Δημήτρης ΝανόπουλοςΜατθαίος

- Διαφήμιση -