- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

 

Με μια μεγάλη συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη ξεκινά το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017, που θα διαρκέσει όλο τον Σεπτέμβριο. Την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, υπό το φως της πανσελήνου, η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια παρουσιάζει στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας ένα δίωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας τη μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με τη μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

 

Καλεσμένος της στην παράσταση ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ «Το Βαλς των χαμένων μετά» σε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές «παντρεύονται» ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο νέο χώρο εκδηλώσεων που δημιούργησε ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της 3ης Μαρίνας, στο παλιό «καράβι». Μια γωνιά εγκαταλελειμμένη επί σειρά ετών κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και πλέον φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017. Η 3η Μαρίνα Γλυφάδας ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά, με ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμηση, νέα παγκάκια, οικολογικά φώτα και ευρεία δενδροφύτευση σε όλο το μήκος της. Στο τέλος της 3ης Μαρίνας, ο χώρος αναμορφώθηκε πλήρως, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, δίπλα στο κύμα.

 

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του δεύτερου μέρους του Φεστιβάλ.

- Διαφήμιση -