- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το μεγάλο ταξίδι στην Αστυνομική Λογοτεχνία συνεχίζεται από τα Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, τα οποία είναι συνεχώς κοντά σε εκείνους που αγαπούν το βιβλίο, με διαφορετικές ιδέες και προτάσεις δημιουργώντας κορυφαίες εμπειρίες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν σε μια βραδιά με τον Stuart Neville, στο Public Συντάγματος τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 21.00 (Είσοδος Ελεύθερη).

Ο Stuart Neville θα συνομιλήσει με τη συγγραφέα και μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου και με τη συγγραφέα και μεταφράστρια των βιβλίων του Βάσια Τζανακάρη ενώ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Ο Σέργιος Γκάκας, συγγραφέας και πρόεδρος της Ε.Λ.Σ.Α.Λ  θα απευθύνει χαιρετισμό.

Με το πρώτο του βιβλίο «Το φάντασμα του Μπέλφαστ» είχε δημιουργήσει αίσθηση διεθνώς και αυτός ήταν ο εναρκτήριος τίτλος μιας σειράς ιστοριών που ακολούθησαν, ενώ τιμήθηκε με το βραβείο «Los Angeles Times» στην κατηγορία αστυνομικού μυθιστορήματος.

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Μια Κληρονομιά

Όταν η Ρία Καρλάιλ κληρονομεί το σπίτι του αποξενωμένου αδελφού της μητέρας της, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη γι’ αυτό που πρόκειται να ανακαλύψει στο ερμητικά κλειστό πίσω υπνοδωμάτιο. Ένα δερματόδετο βιβλίο τής τραβά την προσοχή. Το περιεχόμενό του θα τη σοκάρει: ένα γυναικείο νύχι, µια µπούκλα και µια λίστα θυμάτων δολοφονίας.

Ένα φρικτό οικογενειακό μυστικό 

Τρομοκρατημένη η Ρία, απευθύνεται στο μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει ότι μπορεί να τη βοηθήσει: τον παλιό της εραστή, τον επιθεωρητή Τζακ Λένον. Ο Λένον όμως αντιμετωπίζει µια από τις σοβαρότερες κρίσεις στη ζωή του: είναι σε διαθεσιμότητα και περιμένει να περάσει από πειθαρχικό γιατί σκότωσε σε αυτοάμυνα έναν συνάδελφό του. Η θέση του θα γίνει ακόμα δυσκολότερη καθώς η Ρία βρίσκεται δολοφονημένη και το βιβλίο µε τα στοιχεία για τους φόνους εξαφανίζεται.

Ένας δολοφόνος που δεν έχει τίποτα να χάσει

Ενώ η Αστυνομία τον καταδιώκει ως ύποπτο για τον φόνο της Ρία, ο Λένον θα πρέπει να ξετυλίξει το κουβάρι των ένοχων µμυστικών στο ημερολόγιο του νεκρού και να φέρει στο φως µια συνωμοσία που έμενε θαµµένη εδώ και πολλές δεκαετίες.

- Διαφήμιση -