- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Αλίμου, προϋπολογισμού 2.971.850 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφάλισαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, με παρεμβάσεις σε δεκάδες οδούς του Δήμου Αλίμου για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει εργασίες στο σύνολο της Λεωφόρου Αλίμου, στα διοικητικά όρια του Δήμου, για την αναβάθμιση του κεντρικού αυτού οδικού άξονα που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή (επανασφάλτωση, διαγραμμίσεις, ανακαίνιση βαφής ιστών ηλεκτροφωτισμού στην κεντρική νησίδα, αντικατάσταση – συμπλήρωση στηθαίων ασφαλείας). Παράλληλα, θα υλοποιηθούν ασφαλτικές και λοιπές εργασίες σε δεκάδες επιλεγμένα σημεία για τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Αλίμου.

Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε οδούς ή τμήματα των οδών: Κανάρη, Λευκάδος, Κοτζιά – Ιθάκης, Ρώμα, Σκανδείας, Δήμητρος, Ηρακλείτου, Σιμωνίδου, Κύπρου, Μεσολογγίου, Αγ. Παντελεήμονος, Λυσικράτους, Μ. Μαυρογένους, Ικαρίας, Κορυτσάς, Γιάνναρου, Χρονοπούλου, Έλλης, Αμαλίας, Όθωνος, Αναπήρων Πολέμου, Γρανικού, Καρανικόλα, Κάλλας, Βρεττάκου, Μαυρομιχάλη, Ρόδου, Καλύμνου, Πάτμου, Κάλβου, Ελλήνων Ολυμπιονικών, Παπανούτσου, Λαγκαδίων (σε δύο τμήματα), Ηφαίστου, Αρτέμιδος, Μεγίστης, Θησείου, Μεταμορφώσεως, Κορδάτου, Αμπελακίων, Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Υψηλάντου, Δεληγιώργη, Τσώρου, Διγαλάκη, 17 Νοέμβρη, Μυρογιάννη, Κρυστάλλη, Παλαμά, Τσουκανέλη, Παλαμηδίου, Βαλλιάνου, Καρυάτιδων, Λ. Αλίμου, Ευριπίδου, Ρηγοπούλου, Χατζηδάκη, Κοιμήσεως Θεοτόκου, Υακίνθων και Κεφαλληνίας.

- Διαφήμιση -