- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Αναφορικά με την υπογραφή από την πλευρά της Κυβέρνησης, του Προεδρικού Διατάγματος για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) της επένδυσης του Ελληνικού, ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

Η σημερινή υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για την “Επένδυση του Ελληνικού” που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο μας, αποτελεί ακόμα μία δικαίωση για την αταλάντευτη θέση που σταθερά εκφράζουμε εδώ και τρία χρόνια, υπέρ της αξιοποίησης του πρώην Αεροδρομίου, κόντρα στον λαϊκισμό.

Η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη της περιοχής μας, της Αττικής αλλά  και ολόκληρης της χώρας.

Το πρώτο σημαντικό βήμα έγινε. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά εκκρεμή αυτοδιοικητικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του δήμου μας σε σχέση με την επένδυση και για τα οποία η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να δώσει λύση.

Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε στην κυβέρνηση τις προτάσεις μας, ως ο Δήμος που, διοικητικά και χωροταξικά του ανήκει κατά 90% το πρ. αεροδρόμιο.

Φυσικά καμία επένδυση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ομαλά, ερήμην της τοπικής κοινωνίας.
Εδώ και πολλά χρόνια, αταλάντευτα και δίχως κωλοτούμπες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, παλέψαμε υπέρ της υλοποίησής της.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει λύση στα ζητήματα που της έχουμε θέσει με τον σεβασμό που μας αρμόζει.

Από κοινού μπορούμε να κτίσουμε την επόμενη μέρα του Δήμου που θα έχει πλέον το προνόμιο να υποδεχτεί την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια

- Διαφήμιση -