- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Μαΐου οι εγγραφές των παιδιών και νήπιων στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν υποβάλει αίτηση, με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, μέχρις τη 1 Ιουνίου 2018.

Για τα βρέφη και νήπια που επιθυμούν να εγγραφούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Βούλας, στην οδό Οδυσσέως και Πανός. (Τηλ. 210 8900023)

Για τα βρέφη και νήπια που επιθυμούν να εγγραφούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Βάρης, στην οδό Νικ. Φωκά, Μουτούση, Ιουστινιανού (Τηλ. 210 8974745)

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς των τριών Δημοτικών Ενοτήτων έχουν το δικαίωμα μίας αίτησης.

Αιτήσεις θα γίνονται επίσης δεκτές για οποιονδήποτε Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου  Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με συστημένη επιστολή ταχυδρομείου, η οποία θα πρέπει να έχει αποσταλεί εντός των ημερομηνιών εγγραφών στην διεύθυνση Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής, Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη 16671, με την ένδειξη πάνω στο φάκελο: «Για εγγραφή στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς».

Ημέρες και ώρες υποβολής των αιτήσεων:

Από 21 Μαϊου 2018 έως 1 Ιουνίου 2018 – 09:00 έως 12:00.

Παρακαλούμε όπως οι αιτούντες γονείς και κηδεμόνες να προσέρχονται στους Σταθμούς κατά τη διάρκεια του ανωτέρω ωραρίου, καθώς οι πόρτες θα κλείνουν για λόγους ασφαλείας των φιλοξενούμενων παιδιών. Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά.

- Διαφήμιση -