- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Για την επιτροπή αξιολόγησης του “ City Challenge Crowdhackathon” επιλέχθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε αναγνώρισε της έντονης δραστηριότητας που έχει στον τομέα της καινοτομίας και των τεχνολογικών εφαρμογών που έχουν εφαρμοστεί στο Δήμο.
Σε συνέχεια του επιτυχημένου City Challenge Crowdhackathon #smartcity η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας διοργανώνει το 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon #smartcity 2. Το City Challenge crowdhackathon #smartcity2 θα πραγματοποιείται από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο Μαραθώνιο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου θα διοργανωθούν ειδικές δράσεις όπως ο μαθητικός διαγωνισμός καινοτομίας και τοπικά εργαστήρια citylabs σε 16 πόλεις της Ελλάδας.
Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από 12 άτομα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται 4 δήμαρχοι μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου

- Διαφήμιση -