- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 7 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 7 Λεπτά

της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν  να ενημερώνονται  συνεχώς για τις νέες τάσεις της μόδας . Ας  δούμε λοιπόν  τις 10 τοπ τάσεις του φετινού Φθινοπώρου/Χειμώνα 2018-2019. Άλλωστε όλες θέλουμε να είμαστε  στιλάτες αυτό τον Χειμώνα γι’αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

1) Animal Print 

Η μεγαλύτερη τάση για φέτος είναι το animal print αν και ήταν πριν χρόνια στη μόδα όπως όλες ξέρουμε η μόδα πάντα ξαναγυρνάει. Έτσι φέτος έκανε δυνατό comeback στο χώρο της μόδας αφού σε όποια βιτρίνα και αν κοιτάξεις σίγουρα θα το δεις.

2) Λάμψη παντού 

Είσαι μια γυναίκα που λατρεύει την λάμψη τότε αυτή θα είναι η αγαπημένη σου τάση για φέτος. Η παγέτα και το στρας είναι τόσο στην μόδα που μπορείς να το φορέσεις από το τζιν σου μέχρι και στα νύχια σου. Αρκεί μόνο να μην υπερβάλεις και φαίνεσαι σαν λατέρνα.

3) Αθλητικό αλλά σικ

Το αθλητικό δεν είναι πλέον μόνο για το γυμναστήριο. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το πιο σικ και στιλάτο ρούχο που μπορεί να το φορέσει μια γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμα και σε κάποια νυχτερινή ‘έξοδο, σε ένα νυχτερινό μαγαζί  και να δείχνει το ίδιο sexy με τις άλλες.

4 )Φτερά και πούπουλα

Μια ιδιαίτερη πρόταση προτείνουν οι σχεδιαστές για φέτος και αυτή δεν είναι άλλη από τα φτερά και τα πούπουλα για να τεστάρουν τις πιο τολμηρές. Να επισημάνουμε εδώ ότι δεν είναι μόνο τα φτερά αλλά και οι γούνες που δεν λένε να φύγουν από την μόδα.

5 ) Καρό

Το καρό σε όλο του το μεγαλείο. Vintage επιλογή για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα του 2018-2019 που πραγματικά έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες. Θα το δεις παντού. Σε πανωφόρια, φούστες, παντελόνια ακόμα και σε πουκάμισα. Οι βασικότερες αποχρώσεις είναι εκείνες του γκρι και του καφέ

6) Paperbag (φούστες/παντελόνια)

Όταν λέμε paperbag εννοούμε τα ρούχα τα οποία δένουν στην μέση και έχουν μια σούρα που θυμίζει “σακούλα”. Για τον φετινό χειμώνα οι φούστες αλλά και τα παντελόνια είναι από τις πιο hot επιλογές.

7) Κοτλέ

Τα κοτλέ είναι μια τάση η οποία υπήρχε την δεκαετία του 70′ και αποφάσισε φέτος να κάνει δυνατό comeback αφού σε όποιο μαγαζί και να κοιτάξεις θα βρεις μεγάλη ποικιλία ειδικά σε παντελόνια, μπουφάν και φούστες.

8)Leather ( Δερμάτινα)

Τα δερμάτινα είναι μια διαχρονική τάση που δεν φεύγει πότε από την μόδα. Σίγουρα όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα δερμάτινο κολάν από προηγούμενες χρόνιες οπότε και φέτος θα γίνει ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα.

 

9) Πλισέ

Οι πλισέ φούστες είναι ένα από τα πιο must κομμάτια που πρέπει όλες μας να έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι μια φούστα που μπορεί να μας “σώσει” πολλές φορές αν θέλουμε να είμαστε σικ από το πρωί ως το βράδυ.

 

10) Κοστούμια

Τα κοστούμια δεν είναι μόνο υπόθεση αντρική άλλα είναι  και γυναικεία. Υπάρχει πάντα μια φοβία για τον συνδυασμό του κουστουμιού. Αντιθέτως μια γυναίκα μπορεί να το φορέσει στη δουλειά της, σε μια επίσημη έξοδο αλλά ακόμα και το πρωί με το αγαπημένο της αθλητικό για να δείχνει στιλάτη αλλά και σικ ταυτόχρονα.

 

- Διαφήμιση -