- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

 

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει για δεύτερη χρονιά σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018.

Στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα βιώσιμης κινητικότητας, αλλά και για τη σημασία της πολυτροπικότητας, καθώς το μότο που έχει επιλεγεί για το 2018 είναι το «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» (Mix and Move!). Ο συνδυασμός των μέσων αστικής μετακίνησης συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον αστικό ιστό, μέσω της συνύπαρξης των MMM, των πεζών, των ποδηλάτων και των ιδιωτικών αυτοκινήτων.

 

 

 

Πιο αναλυτικά οι δράσεις του Δήμου Αλίμου:

 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Αλίμου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καθώς και στο διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλο για τον νικητή ένα ποδήλατο!!!

Ανεβάστε τη φωτογραφία σας στη σελίδα μας στο Facebook: European Mobility Week Alimos και ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής!

 

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Δωρεάν Συναυλία «Το πρώτο μας Πάρτυ»

Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη», στην Πλ. Καραϊσκάκη (Κλούβα)

Ώρα έναρξης: 20:00

 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημερωτική εκδήλωση σε Γυμνάσια του Δήμου

 

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημερωτική εκδήλωση σε Λύκεια του Δήμου

 

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσίαση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης από και προς τον Δήμο Αλίμου με τη χρήση πολλαπλών μέσων μεταφοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook: European Mobility Week Alimos.

 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Διοργάνωση Λαμπαδηδρομίας και Μουσική εκδήλωση

Έναρξη από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και τερματισμός στο Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη», Πλ. Καραϊσκάκη (Κλούβα), όπου θα ακολουθήσει Μουσική Εκδήλωση!

Ώρα έναρξης: 18:00

 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

«ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ»

Διοργάνωση Σκυταλοδρομίας

 

Σκυταλοδρομία με ποδήλατα σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Με αφετηρία το Παλαιό Φάληρο, οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, αλλάζοντας σκυτάλη στον Δήμο Αλίμου και θα τερματίσουν στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Στη δράση συμμετέχει και ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης.

Ώρα έναρξης: 17:00

 

Παιχνίδια «Επιβίωσης» για παιδιά

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 18:00 με την πεζοδρόμηση της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Μια μεγάλη διαδρομή με δύσκολα εμπόδια, διασκεδαστικά κουίζ και απαιτητικούς στόχους θα στηθεί σε μεγάλο μέρος του πεζόδρομου, όπου οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει να εργαστούν ομαδικά για να τα καταφέρουν. Στον τερματισμό, οι πιο γρήγοροι θα κερδίσουν έπαθλα – έκπληξη!!!

Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να ενημερωθούμε για τις εναλλακτικές επιλογές μετακίνησής μας μέσα στην πόλη!

- Διαφήμιση -