Υπέρ των συνθέσεων και των συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο, ενόψει και της απλής αναλογικής, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Κώστας Κόκκορης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

«Η απλή αναλογική είναι ένα εγχείρημα αρκετά δύσκολο», σημείωσε ο κ. Κόκκορης ανακοινώνοντας παράλληλα πως θεού θέλοντος και υγείας υπαρχούσης θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Γλυφάδας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η παράταξή του η «Δυνατή Γλυφάδα», που διοίκησε το δήμο την προηγούμενη δημοτική περίοδο 2011-2014, έχει καταφέρει να παραμείνει ενωμένη, παρά το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο απέδωσε στην γενικότερα αρνητική χρονική συγκυρία, αλλά και στο γεγονός ότι δεν επικοινωνήθηκε το έργο της δημοτικής του αρχής όσο θα έπρεπε.

«Δεν ήμασταν πολύ καλοί στην επικοινωνία. Πιστεύαμε ότι έφτανε το πράττειν, σε αντίθεση με την παρούσα δημοτική αρχή που επικοινωνιακά και διαχειριστικά είναι άριστη», ήταν τα λόγια του Κώστα Κόκκορη.

Ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε τέλος εκτενώς στην δικαστική του δικαίωση για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου και στην υπόθεση του κοιμητηρίου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κώστας Κόκκορη στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-κώστας-κόκκορης-στον-επικοινωνία/

 

 

ΠΗΓΗ:www.airetos.gr