- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Σε πολυδιάσπαση οδηγείται η άλλοτε κραταιά δημοτική παράταξη του Διονύση Χατζηδάκη , με την οποία αναδείχτηκε επί 4 συνεχόμενες τετραετίες Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.  Η μάχη των επιγόνων και των επίδοξων διαδόχων του Δ. Χατζηδάκη άρχισε και εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς , καθώς η απλή αναλογική ευνοεί σχεδιασμούς και προσωπικές στρατηγικές και δρα καταλυτικά στην αναδιαμόρφωση των συσχετισμών

Η απόφασή του  Διονύση να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής  της Ν.Δ στον Νότιο Τομέα προκαλεί ισχυρές , καθώς έχουν εμφανιστεί ήδη 4 διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου από την παράταξή του.

Όπως έγραφε το Attica Coast σε πρόσφατο ρεπορτάζ  o αντιδήμαρχος Παιδείας-Κοινωνικής Αρωγής και Αθλητισμού Γιάννης Φωστηρόπουλος,  φέρεται ότι έχει πάρει το «χρίσμα» από τον Δ. Χατζηδάκη να ηγηθεί της παράταξης ως διάδοχος  του και να κερδίσει τον Δήμο.

Ωστόσο στη κούρσα της διαδοχής και της μάχης για τον δημαρχιακό θώκο μπαίνει και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βίκυ Ανδρικοπούλου που ετοιμάζει δική της δημοτική κίνηση, αν τελικά και επίσημα είναι διάδοχος του κ. Χατζηδάκη  ο κ. Φωστηρόπουλος.

Στον ίδιο δρόμο κινείται και ο Ανδρέας Δούμας , διακεκεριμένο στέλεχος της παράταξης του κ. Χατζηδάκη και υπεύθυνος τοου νεκροοταφείου τοου Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Ο κ. Διούμας σύμφωνα με τις πληροφορίες μπαίνει στη κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο με δική του παράταξη της οποία θα είναι επικεφαλής.

Πάντως το τελευταίο διάστημα κινείται προς την ίδια κατεύθυνση να είναι δηλαδή υποψήφιος δήμαρχός και ο δικηγόρος του Δήμου Στέλιος Κατσέλης , ο οποίος ζητά επίμονα από τον κ. Χατζηδάκη να του δώσει το χρίσμα.

- Διαφήμιση -