- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ματθαίος Λιούγκας» (πλατεία Νυμφών) θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας. Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα για τις εξ αναβολής εκδηλώσεις έχει ως εξής:

Τετάρτη 03 | 10

Συναυλία με τους Γιώργο Κατσαρό, Λένα Αλκαίου, Τάνια Τρύπη και Νικόλαο Καραγκιαούρη

Ο δημοφιλής και καταξιωμένος συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές, Λένα Αλκαίου, Τάνια Τρύπη και Νικόλαος Καραγκιαούρης, συντροφεύουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με μοναδικά λαϊκά και κλασικά ελληνικά τραγούδια, με τη συνοδεία των μουσικών Κώστα Νικολόπουλου, Γιάννη Σαρόγλου και Στέλιου Ζενετή.

Πέμπτη 04 | 10

«Σοφία σε θυμάμαι»

Κοινωνική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου. Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Ζώη, Ηλίας Μιχαήλ, Σπύρος Νίκας (ακορντεόν). Η Σοφία Βέμπο παίρνει σάρκα και οστά στη σκηνή και, όντας στο απόγειο της καριέρας της, αναπολεί την πορεία της ταραχώδους ζωής της, μέσα από δικές της διηγήσεις και νοσταλγικές αναπολήσεις, πλήρως τεκμηριωμένες.

- Διαφήμιση -