- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθούν στον Πειραιά οι αγώνες σκυταλοδρομίας «Βίκος Street Relays Πειραιάς»,  την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:30 – 14:00 στην πλατεία Κανάρη, με τη συμμετοχή γνωστών αθλητών αλλά  και πολιτών όλων των ηλικιών.

Οι αγώνες «Βίκος Street Relays Πειραιάς 2018», έχουν και φέτος κοινωνικό και φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σχολείων της πόλης με αθλητικό υλικό.

Οι αγώνες, περιλαμβάνουν: σκυταλοδρομίες 4 X 2.500 μ., 2 Χ 5.000 μ., ατομικό αγώνα 10.000 μ., καθώς και  παιδικές σκυταλοδρομίες kids relays 4Χ50 και 4Χ100 μ.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος τουΟργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Oι αγώνες θα διεξαχθούν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  (Ο.Π.Α.Ν.) κα Σταυρούλα Αντωνάκου τόνισε ότι είναι η πέμπτη χρονιά που γίνονται στον Δήμο Πειραιά τα «Βίκος street relays» και δήλωσε ότι αισθάνεται ικανοποιημένη καθώς η διοργάνωση είναι επιτυχημένη. Όπως εξήγησε, δεν είναι ένας απλός αγώνας δρόμου. «Υπάρχει ομαδικότητα, οι γονείς τρέχουν με τα παιδιά τους, οι φίλοι φτιάχνουν τις ομάδες τους και συμμετέχουν όλες οι ηλικίες από 5 έως 75 χρόνων».

Η κα Αντωνάκου χαρακτήρισε τον αγώνα μια όμορφη γιορτή αθλητισμού, προσθέτοντας ότι φέτος θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές. Όπως σε κάθε αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση του Δήμου – πρόσθεσε – έτσι και στα φετινά «Βίκος street relays» υπάρχει ένα κοινωνικό μήνυμα και ένας φιλανθρωπικός σκοπός. «Ο αγώνας είναι για την ενίσχυση των σχολείων της πόλης με αθλητικό υλικό, καλύπτοντας τις σημαντικές ελλείψεις που δυστυχώς υπάρχουν, γιατί το Υπουργείο Παιδείας που είναι αρμόδιο, δεν καλύπτει επαρκώς αυτές τις ανάγκες», σημείωσε.

Τέλος, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  ευχαρίστησε την εταιρεία Βίκος και σημείωσε ότι φέτος θα υπάρχει συμμετοχή γνωστών αθλητών, καθώς και μαζική συμμετοχή από τα 32 αθλητικά σωματεία της πόλης και φυσικά από τον Ολυμπιακό τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας. Θα συμμετέχει επίσης ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης με τα παιδιά του.

- Διαφήμιση -