- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Διευκρινίσεις για την δυνατότητα έναρξης των έργων της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό, έδωσε η Lamda Development, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απαραίτητη η τακτοποίηση όλων των προβλεπόμενων εκκρεμοτήτων. «Τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν με την τακτοποίηση όλων των προβλεπόμενων εκκρεμοτήτων, οι οποίες και μόνο θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση των μετοχών της «mdaΕλληνικό Α.Ε.» από το Δημόσιο στην Εταιρεία», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Lamda Development:

Με αφορμή επαναλαμβανόμενες δημόσιες τοποθετήσεις, ότι η Lamda Development («η Εταιρεία») θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό, και προκειμένου να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό, διευκρινίζονται τα εξής:

Οι τοποθετήσεις αυτές δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε τη γενικότερη νομοθεσία, αλλά ούτε και τις συμβατικές προβλέψεις, όπως αυτές προκύπτουν από τις συμβάσεις μεταξύ Εταιρείας και Δημοσίου. Τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν με την τακτοποίηση όλων των προβλεπόμενων εκκρεμοτήτων, οι οποίες και μόνο θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» από το Δημόσιο στην Εταιρεία.

- Διαφήμιση -