- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο  Δήμος  Παλαιού  Φαλήρου  συμμετέχοντας στην  πρωτοβουλία  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ &  ΣΤΗ  ΓΝΩΣΗ  δίνει  την  δυνατότητα  σε άτομα της τρίτης ηλικίας απ’ την  Πόλη μας, να εκπαιδευτούν δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς προήγησης στο Διαδίκτυο.

Η  δράση  υλοποιείται  με  την στήριξη  της  Κ.Ε.Δ.Ε  από το Διεθνές  Ινστιτούτο  Κυβερνοασφάλειας – CSI  Institute του οποίου ηγείται ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης και η δράση χωρίζεται σε δύο κύκλους μαθημάτων ανά εκπαιδευτική σειρά με διαφορετικούς συμμετέχοντες ανά κύκλο εκμάθησης.

 

Ο εκπαιδευτικός κύκλος είναι μηνιαίος και  περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα, ενώ  η διδασκαλία των συμμετεχόντων υλοποιείται από  εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης  απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τα άτομα που συμμετείχαν στην εκπαίδευση.

Θα πρέπει να σημειωθεί  ότι  το ενδιαφέρον δημοτών και κατοίκων για την συγκεκριμένη δράση είναι ιδιαίτερα μεγάλο ενώ ήδη ο πρώτος κύκλος με 22 συμμετέχοντες ολοκληρώνεται στις 19 Δεκεμβρίου και καταβάλλεται προσπάθεια να υλοποιηθούν και άλλοι.

Την ευθύνη για την οργάνωση και την υλοποίηση του προγράμματος είχε η Αντιδημαρχία  Παιδείας του Δήμου μας υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και των συνεργατών του.

- Διαφήμιση -