- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα στις 1:22 τα ξημερώματα της Πέμπτης με ένα βρέφος 13 μηνών να χάνει τη ζωή του.

Το μικρό κορίτσι εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Παρά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.

Κατά πληροφορίες το παιδί ήταν μόνο του στο διαμέρισμα με τη μητέρα του να φτάνει εκεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και να ζητά απεγνωσμένα από τους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της.

Οι πυροσβεστες βρήκαν το παιδί με βαρύτατα εγκαύματα στο κρεβάτι του καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει στις φλόγες που κατέκαψαν τη γκαρσονιέρα του 3ου ορόφου.

Η 30χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Γείτονας που, όπως λέει, γνωρίζει πολύ καλά την 30χρονη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε αποκτήσει συνολικά τρια παιδιά, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες όσον αφορά αν ήταν διαφορετικού ή ίδιου πατέρα, καθώς και ότι «είχε πάρει την κάτω βόλτα» από τη στιγμή που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ετών η μητέρα της και η γιαγιά της. Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, πριν από περίπου 2 χρόνια είχε φύγει από τη ζωή και το δεύτερο από τα τρία παιδιά της 30χρονης, ηλικίας περίπου δύο ετών.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

- Διαφήμιση -