- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Αν δεν συνηθίζετε να ψωνίζετε στη Κεντρική Λαχαναγορά στο Ρέντη, ίσως τώρα να αποκτήσετε την κατάλληλη αφορμή για να το κάνετε!

Εκεί ακριβώς που χτυπά η καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας, γεννήθηκε ένα καινούριο εστιατόριο η αλλιώς μία ταβέρνα -μπακάλικο! Στα “Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς” μπορείς εκτός από το να αγοράσεις γκουρμεδιάρικα αλλαντικά να δοκιμάσεις εξαιρετικούς μεζέδες συνοδεία κρασιού ή και τσίπουρου.

Η ιδέα ανήκει στον Πέτρο Μαρτσούκο  και στον Γιάννη Χριστόπουλο, οι οποίοι πήραν την απόφαση να μετατρέψουν έναν παλιό βιομηχανικό χώρο σε ένα μεζεδοπωλείο που συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία στοιχεία του παρελθόντος με τη σύγχρονη ζωή.

Εκεί που τώρα βρίσκονται τα Μεζεκλίκια, στεγαζόταν η Κεντρική Κρεαταγορά η οποία το 2000 έκλεισε με αποτέλεσμα τα κτίρια να μένουν ανεκμετάλλευτα και χωρίς κάποια εμπορική δραστηριότητα.

Το 2010, με το σχέδιο ανάπλασης, ξαναπήρε ζωή και άνοιξαν καταστήματα που απευθύνονται σε κοινό λιανικής.

Στα ράφια του μαγαζιού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αλλαντικά και τυριά αλλά και μία σειρά από προϊόντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Χειροποίητα ζυμαρικά, παξιμάδια, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, κρασιά και τσίπουρα.

Κι αν κουραστήκατε από τα ψώνια…πιάστε τραπεζάκι κι απολαύστε πεντανόστιμους και σπάνιους γευστικά μεζέδες!

Info:

Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, στην Αγορά του καταναλωτή,

Ωράριο: Κυριακή – Σάββατο: 08:00 – 23:00

Κρατήσεις: 210 4820020

- Διαφήμιση -