- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ένοπλη ληστεία στο Λαγονήσι: Οι κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με πιστόλι, μαχαίρια και λοστούς εισέβαλαν στην κατοικία 63χρονης ιδιοκτήτριας εταιρίας καλλυντικών αφού πρώτα κατάφεραν να παραβιάσουν ένα παράθυρο.

Οι κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με πιστόλι, μαχαίρια και λοστούς εισέβαλαν στην κατοικία 63χρονης ιδιοκτήτριας εταιρίας καλλυντικών αφού πρώτα κατάφεραν να παραβιάσουν ένα παράθυρο. Έντρομη η επιχειρηματίας τους είδε μπροστά της. Την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει όσα μετρητά και κοσμήματα είχε στο σπίτι. Γεμάτη τρόμο η επιχειρηματίας προσπάθησε να τους ηρεμήσει ενώ αυτοί έκαναν άνω κάτω όλα τα δωμάτια της κατοικίας για να βρουν χρηματοκιβώτιο η το σημείο όπου έκρυβε τα χρήματα όπως έλεγαν.

Εν τέλει, η γυναίκα για να απαλλαγεί από το μαρτύριο τους παρέδωσε 3.800 ευρώ, ενώ οι κουκουλοφόροι άρπαξαν και κοσμήματα μεγάλης αξίας το ακριβές ύψος των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό. Πριν διαφύγουν από την κατοικία, άρπαξαν και τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στον περίβολο του σπιτιού και ένας από τους κουκουλοφόρους μπήκε στη θέση του οδηγού και πάτησε το γκάζι.

Ψάχνουν το όχημα

Ήδη με φωτογραφίες του αυτοκινήτου στα χέρια οι αστυνομικοί της ασφάλειας Νοτιοανατολικής αττικής ψάχνουν παντού για να εντοπίσουν το κλεμμένο όχημα καθώς με αυτό υποπτεύονται θα κινηθούν για νέα ληστρική επίθεση στην ευρύτερη περιοχή του Λαγονησίου.

Η εισβολή της 12ης Οκτωβρίου

Στις 12 Οκτωβρίου, δίδυμο κουκουλοφόρων είχε εισβάλει στο σπίτι ηλικιωμένης στο Λαγονήσι και έψαχνε μετρητά και κοσμήματα. Η γυναίκα την οποία χτύπησαν μάταια τους έλεγε ότι δεν είχε καθόλου χρήματα. Εν τέλει άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και χρυσαφικά της και διέφυγαν.

Του Πέτρου Καρσιώτη/alphafreepress.gr via www.notia.gr

- Διαφήμιση -