- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της παρουσίασης του καλοκαιρινού  προγράμματος  2020, που πραγματοποίησε ο μεγαλύτερος Tour Operator της Ελβετίας Hotelplan  στις αρχές της εβδομάδας  στη Ζυρίχη.

Οι τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας, αποτελούν το 30% του προγράμματος της Hotelplan και περιλαμβάνουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Ζάκυνθο, Χαλκιδική, Σάμο, Σαντορίνη και Θάσο. 

Στη διάρκεια παρουσίασης του προγράμματος, η κα Victoria Studer Product Manager του HOTELPLAN τόνισε την υψηλή προτίμηση των Ελβετών για ελληνικούς προορισμούς, τάση που φαίνεται να ακολουθεί ανοδική πορεία και για την προσεχή χρονιά. Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση ο Hotelplan έχει προβεί σε διεύρυνση του δυναμικού κλινών και αεροπορικών θέσεων για το 2020.

H κα. Victoria Studer Product Manager Hotelplan και η κα. Ελένη Μελιτά.

Παρουσία 150 διευθυντικών στελεχών τουριστικών Γραφείων της Ελβετίας, εκπρόσωπων αεροπορικών εταιρειών (συμπεριλαμβανομένης της Aegean) και δημοσιογράφων, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας (στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η αγορά της Ελβετίας), κα Ελένη Μελιτά, προέβη σε εκτενή παρουσίαση της Ελλάδας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, εστιάζοντας στις πολυάριθμες δυνατότητες και προτάσεις εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά 365 ημέρες το χρόνο.

H Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας κα Ελένη Μελιτά στη διάρκεια της παρουσίασης της

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  οινογνωσία ελληνικών κρασιών και προβλήθηκαν επτά  θεματικά φιλμ του ΕΟΤ  τα οποία έτυχαν ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης.
Έχοντας ως έναυσμα μελέτες σύμφωνα με τις οποίες οι κεντρο-ευρωπαίοι αναζητούν χειμερινές αποδράσεις στο Νότο, η κα Μελιτά εστίασε στο ήπιο μεσογειακό κλίμα, την ηλιοφάνεια αλλά και τις ολοκληρωμένες εμπειρίες που προσφέρει η χώρα μας στον επισκέπτη της, ανοίγοντας το κεφάλαιο ανάπτυξης και προέκτασης των προγραμμάτων των Tour Operator. 

- Διαφήμιση -