- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ενόψει της νέας επιδείνωσης του καιρού, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει ότι θα παραμείνει  ανοικτό  το Γ΄ ΚΑΠΗ (Σειρήνων και  Άτλαντος) όλο το 24ώρο, από σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και έως τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι συμπολίτες μας που θα το επιθυμούσαν.

Ο χώρος θα παραμένει  ανοικτός συνέχεια, υπό την επίβλεψη υπαλλήλου του Δήμου και στους αστέγους που θα προσέλθουν εκτός της θέρμανσης και της φιλοξενίας, θα προσφερθεί και φαγητό.

Καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούν για πολύ ισχυρό κύμα ψύχους τις προσεχείς ημέρες, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κάνει έκκληση το συγκεκριμένο μήνυμα να διαδοθεί  από όλους με κάθε τρόπο, προκειμένου οι ανήμποροι συμπολίτες μας να βοηθηθούν ουσιαστικά.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου ως χώρος φιλοξενίας αστέγων θα επανεξεταστεί, ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής Γιάννη Αρκουμάνη ή με το Γ΄ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (210 9880148).

- Διαφήμιση -