- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Δήμος Αλίμου ενημερώνει όλους τους κατοίκους της περιοχής Κυθηρίων και ιδίως όσους κατοικούν επί της λεωφόρου Κυθηρίων και πλησίον αυτής, ότι από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 θα ξεκινήσουν τεχνικές εργασίες στη λεωφόρο, για την κατασκευή νησίδας, διάρκειας 30 – 40 ημερών. Ειδικότερα, θα προεκταθεί η υφιστάμενη σήμερα νησίδα από την οδό Μυρτιδιωτίσσης έως τη λεωφόρο Ιωνίας.

Παρακαλούμε, κατά συνέπεια, τους κατοίκους της περιοχής και το διερχόμενο κοινό, να αποφεύγουν την κυκλοφορία επί της λεωφόρου Κυθηρίων από το ύψος της οδού Μυρτιδιωτίσσης έως το ύψος της λεωφόρου Ιωνίας, καθώς κατά διαστήματα θα κλείνουν, εκ περιτροπής στα δύο ρεύματα, τμήματα της λεωφ. Κυθηρίων για την εκτέλεση των έργων.

Αντίστοιχα, με την Απόφαση 488/14.1.2020 του ΟΑΣΑ τροποποιείται προσωρινά και η λεωφορειακή Γραμμή 101, η οποία από Θεομήτορος θα στρίβει απευθείας Ιωνίας και το αντίστροφο (παρακάμπτοντας τη λεωφ. Κυθηρίων).

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τους διερχόμενους. Η αναστάτωση είναι αναπόφευκτη λόγω της ανάγκης εκτέλεσης του έργου, και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να είναι η ελάχιστη.

- Διαφήμιση -