- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το παγκοσμίου φήμης Circo Medrano, το τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας, επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια ξανά στην Ελλάδα, στο Παλαιό Φάληρο Δίπλα από το Γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ​ και συνεχίζει να μαγεύει το κοινό σε όποια πόλη παρουσιάζει το φαντασμαγορικό θέαμά του, .

Μία αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια με ένα πρόγραμμα που κέρδισε 2 χρυσά βραβεία στο παγκόσμιο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο και στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από το κορυφαίο τσίρκο του Ήλιου (Cirque Du Soleil)!

Μία μικρή πολιτεία 70 ατόμων και 40 βαρέων οχημάτων αφιερωμένη να δημιουργήσει την καλύτερη οικογενειακή ανάμνηση! Ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, ένας απίθανος μάγος και πολλές εκπλήξεις.

Ένα φανταστικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους που δεν πρέπει να χάσετε!

Καθημερινά 2 παραστάσεις στις 18:15 και 20:30 – εκτός Τρίτης που υπάρχει ρεπό – και κάθε Κυριακή με 3 παραστάσεις στις 11:30, 18:15 και 20:30 Κερκίδες: 12 ευρώ – παιδικά 2 έως 10 ετών: 10 ευρώ, Πλατεία: 14 ευρώ – παιδικά 2 έως 10 ετών: 12 ευρώ και Θεωρεία (θέσεις vip): 16 ευρώ – παιδικά 2 έως 12 ετών: 14 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν και τα πολυτεκνικά, φοιτητικά και ανεργίας κοστίζουν 8 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES

– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

– τηλεφωνικά: 2107234567

– online: www.ticketservices.gr

PUBLIC

– σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

– στο tickets.public.gr

* Στο τσίρκο δεν εμφανίζονται και δεν χρησιμοποιούνται ζώα

Η Ελλάδα πρώτη χώρα στην Ευρώπη και δεύτερη στον κόσμο απαγόρευσε τη λειτουργία τσίρκων και κάθε είδους παραστάσεων με ζώα

- Διαφήμιση -