Χρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Κάθε παιδί, με μια κρυφή προσμονή, περιμένει τον Άι-Βασίλη να πραγματοποιήσει τα πιο κρυφά όνειρά του, αυτά που μόνο οι παιδικές καρδούλες γνωρίζουν και περιγράφουν στα μικρά, απίθανα γράμματά τους…

Πώς θα μπορούσαν να διαφέρουν τα έξι παιδιά της δικής μας ιστορίας; Ο Οκούμπο, ο Στέλιος, η Τσονγκ-Μέι, ο Σαμ, η Κάιλυ και η Άιντα…

Κάθε παιδί από ένα σημείο του πλανήτη…

Κάθε παιδί μ’ ένα γράμμα στο χέρι και μια ευχή στην καρδιά…

Όμως, ο γεράκος με την άσπρη γενειάδα είχε τα δικά του σχέδια. Αποφάσισε να προσφέρει σε κάθε παιδί ξεχωριστά αυτό που χρειαζόταν και ίσως… δεν το ήξερε.

Κάτι που άξιζε στην ψυχή του φτωχού Κενυάτη Οκούμπο. Κάτι μαγικό στον Σαμ από τις ΗΠΑ, ώστε να καταλάβει το ουσιαστικό που κρύβεται σε κάτι μικρό και όχι στο καθετί. Απλόχερη χαρά και ευτυχία που έλειπε από τη Βραζιλιάνα Άιντα. Νέους φίλους για τον Στέλιο. Πίστη στη μαγεία των Χριστουγέννων και στην ίδια τη ζωή για την Κινέζα Τσονγκ- Μέι. Τέλος, τοπία και αναμνήσεις στην Κάιλυ ώστε ν’ αγαπήσει την Αυστραλία, τη νέα της πατρίδα!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚA

Η Ειρήνη Κανελλοπούλου σπούδασε στο ΕΚΠΑ και εργάζεται ως καθηγήτρια φιλολογικών

μαθημάτων. Αγαπά το επάγγελμά της, όπως και τους μαθητές της, που θεωρεί πηγή ζωής.

Αγαπημένες της ενασχολήσεις, το διάβασμα και η συγγραφή. Αδυναμίες, ο καφές και η

θάλασσα. Ζει μόνιμα στη Νέα Μάκρη. Το παραμύθι «Ο Άι- Βασίλης μπέρδεψε τα δώρα»

είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα και αποτέλεσμα μιας όμορφης συνεργασίας.

 

Η Βέρα Μιχαλιού έχει σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία στο ΕΚΠΑ και εργάζεται ως φιλόλογος. Είναι έγγαμη και έχει τέσσερα παιδιά. Αγαπά την οικογένεια που είναι ό τι πιο πολύτιμο για εκείνη, τη διδασκαλία και τη συγγραφή. Της αρέσει να διαβάζει κάθε είδος βιβλίου, αγαπά το παιδικό θέατρο και είναι λάτρης της μουσικής. Ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο, εκεί που θέση έχει όποιος σκέφτεται και δρα σαν ένα μικρό παιδί. Το βιβλίο «Ο ΄Αι-Βασίλης μπέρδεψε τα δώρα» αποτελεί γι’ αυτήν μια υπέροχη στιγμή συνεργασίας και είναι η πρώτη συγγραφική της απόπειρα.

 

Της Ειρήνης Κανελοπούλου και της Βέρας Μιχαλιού

Αθήνα 2020: Εκδόσεις Κομνηνός

Σελ.: 67

Διαστάσεις: 16Χ214

ISBN: 978-618-5430-19-1

Τιμή: 12

Ο Αι Βασίλης μπέρδεψε τα δώρα 

Για παραγγελίες 2130434485

Για αποστολή email komninosbooks@gmail.com

Μέσω sms 6944799607

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία: ΙΑΝΟΣ, Πατάκης, Πρωτοπορία, Πολιτεία, Παρ΄ ημίν (Τζανακάκης).