- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Δωρεάν rapid test για τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό των Γυμνασίων του Δήμου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, παραμονή έναρξης των σχολείων .  Την πρωτοβουλία έλαβε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και τη δαπάνη  για τα drive through rapid tests αναλαμβάνει ο Δήμος.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρει:

«Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι από τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, ανοίγουν εκ νέου τα Γυμνάσια, ενώ τα Λύκεια συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση. Στόχος μας σταθερός είναι τα σχολεία στη Γλυφάδα μας να λειτουργούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 

Συνεπώς αυτή την Κυριακή, ο Δήμος μας πραγματοποιεί με ίδια δαπάνη και ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα drive through εξέταση για τον κορονοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς, για όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Γυμνασίων της πόλης μας. Από τις 10:00 ως τις 15:00, μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), μέσα από το αυτοκίνητο, γρήγορα και με ασφάλεια», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Οι μαθητές των Γυμνασίων και οι γονείς τους και φυσικά το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουμε θερμικές πύλες σε όλα τα σχολεία μας, θα έχουμε αντισηπτικά, θα κάνουμε εντατικό και σχολαστικό καθαρισμό και θα πράττουμε καθημερινά ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε την υγεία των μαθητών και των καθηγητών. Καλή επιστροφή στα θρανία ! Όλοι μαζί θα την ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».

- Διαφήμιση -