- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η Γλυφάδα θρηνεί για τον θάνατο της Λένας Μαυρακάκη, πρώην Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας, Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών «Εμείς» και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Ωδείου.

Ο ξαφνικός της θάνατος, μέχρι και χθες έκανε αναρτήσεις στο facebook, έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη στην πόλη. Η Λένα Μαυρακάκη πρωτοστατούσε σε στις εκδηλώσεις κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ με την αιχμηρή της ματιά παρακολουθούσε και είχε άποψη για όλα τα γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία μας. O αποχαιρετισμός του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου:

Επικοινωνήσαμε για τελευταία φορά προχθές. Μου μίλησες με δυσκολία, μου είπες ότι είσαι στο νοσοκομείο και παλεύεις. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε σύντομα.Είναι απέραντη η θλίψη μου που δεν θα τηρήσουμε τη συμφωνία μας.Σήμερα η αγαπημένη μας Λένα Μαυρακάκη, τόσο ξαφνικά, έφυγε από κοντά μας.Ξέρετε, για όλους όσους ασχολούμαστε με τα κοινά της πόλης μας, μαζί με τις κοινές προσπάθειες και αγωνίες, μας ενώνει όσο περνάει ο καιρός και ένα ιδιαίτερο προσωπικό δέσιμο.Σήμερα πολλοί από εμάς στην Γλυφάδα αισθανόμαστε ότι χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο. Μια φίλη και συνοδοιπόρο. Γνώρισα τη Λένα μας, ως την εξαίρετη και δραστήρια πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς” αλλά και ως έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πόλη μας.Γνώρισα καλά όλα αυτά τα χρόνια έναν άνθρωπο γλυκό και χαμογελαστό, έναν άνθρωπο με ξεχωριστές ευαισθησίες. Μια υπέροχη Κυρία που στη ζωή της μαζί με την υπέροχη οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους, έβαλε στη καρδιά της και τη Γλυφάδα μας. Συχνά κουβεντιάζαμε για την πόλη μας, για τα όνειρά μας να την κάνουμε καλύτερη. Κάθε φορά που μιλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάντα Λένα μου ήσουν γεμάτη ενέργεια, πάντα με συγκινούσε το ειλικρινές ενδιαφέρον σου για τις προσωπικές αγωνίες και δυσκολίες πολλών συνανθρώπων μας. Πάντα έτοιμη να προστρέξεις για βοήθεια με ανιδιοτέλεια και αγάπη.Και πάντα με ρώταγες με τόση ζεστασιά αν η οικογένειά μου είναι καλά, αν τα παιδιά είναι καλά.Λένα μου έφυγες από κοντά μας τόσο απότομα και ξαφνικά.Αφήνεις όμως πίσω σου την υπέροχη οικογένειά σου, αφήνεις πίσω σου ένα αποτύπωμα που θα μείνει ανεξίτηλο στη πόλη μας.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Λένας Μαυρακάκη από όλους μας στη δημοτική αρχή της πόλης μας. Αντίο Λένα μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

- Διαφήμιση -