- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Mε ένα θέμα ευχάριστο και δημιουργικό, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της σειράς ενημερωτικών διαδικτυακών συζητήσεων, «Ραντεβού με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» την Τετάρτη 21 Απριλίου. Ο ​Executive Chef Σαράντος Παπαδόπουλος με συνεργάτες και φίλους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μας έχουν ετοιμάσει ένα δημιουργικό «workshop» μαγειρικής για τους λάτρεις της γαστρονομίας – και όχι μόνο – το οποίο συμπεριλαμβάνει προτάσεις για νηστίσιμα πιάτα αλλά και το Πασχαλινό τραπέζι.

​Μετά την παρουσίαση των προτάσεων θα δοθεί ο λόγος στο κοινό για ερωτήσεις.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο:

https://lu.ma/mageiriki

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Παράλληλα, για όσους δεν μπορέσουν να συμμετέχουν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ζωντανά μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Facebook: www.facebook.com/dimosvvv

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOI1mGmL35xQSeXGVBvOXjw

Webtv Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: www.vvv.gov.gr/webtv

 

Με το ραντεβού της Τετάρτης ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων η οποία παραμένει αναρτημένη στο διαδικτυακό κανάλι του Δήμου στο YouTube με θεματολογία που αφορά όλη την οικογένεια η οποία συμπεριλαμβάνει υγειονομικά θέματα όπως τον εμβολιασμό, θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, το κυβερνοέγκλημα, το περιβάλλον, την επιχειρηματικότητα.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με νέο κύκλο ο οποίος έχει προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

- Διαφήμιση -