- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η ανάπλαση της παραλίας ξεκίνησε και το πρώτο κομμάτι -από τον ΑΝΟΓ μέχρι τα Αστέρια- θα είναι έτοιμο μέσα στο καλοκαίρι. Το master plan δια χειρός Έλλης Παγκάλου -της αρχιτέκτονος που υπογράφει την κατασκευή των 210 στρεμμάτων του Κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»- περιλαμβάνει πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, χώρους άθλησης, χώρους για τα παιδιά, χώρους αναψυχής και πολύ πράσινο.

Η σύνδεση του παραλιακού μετώπου με το εμπορικό κέντρο της πόλης θα γίνει με μια γέφυρα Εσπλανάδα και από κάτω θα δημιουργηθεί τριώφορο υπόγειο πάρκινγκ.

«Ξεκινήσαμε ! Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας, ένα έργο που ονειρεύονταν γενιές Γλυφαδιωτών, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Μετά από χρόνια μελετών, συζητήσεων και διαβουλεύσεων, εγκρίσεων και αποφάσεων, η ανάπλαση ξεκινά και οι πρώτες μπουλντόζες ήδη έπιασαν δουλειά για να ανοίξουν το χώρο (στο πρώτο κομμάτι υλοποίησης, από τον ΑΝΟΓ μέχρι τα Αστέρια) που θα δημιουργηθεί ο πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

- Διαφήμιση -