- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Όπως έγραφε πριν λίγες μέρες το attica coast άναψε “πράσινο” για την επέκταση της γραμμής 2 του Μετρο  θα περιλαμβάνει τρεις στάσεις στη Γλυφάδα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους πολίτες για τους τρεις σταθμούς και αναφέρει πως ένα κρίσιμο στάδιο ολοκληρώθηκε.

Επιπλέον, δηλώνει πως ο Δήμος θα κάνει από πλευράς του ό,τι είναι δυνατό ώστε να παραδοθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι σταθμοί.

Η ανακοίνωση:

Το Μετρό θα έρθει στη Γλυφάδα, με τρεις στάσεις !

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε: Η μελέτη χάραξης, που εκπόνησε η Αττικό Μετρό, ολοκληρώθηκε και μάλιστα δικαιώνει μία διεκδίκηση ετών της Γλυφάδας, καθώς περιλαμβάνει τρεις σταθμούς: Στην πλατεία Μακεδονίας, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Λαμπράκη και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που από την πρώτη στιγμή που θέσαμε υπόψιν του το ζήτημα ανταποκρίθηκε άμεσα και κινητοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Ευχαριστούμε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Νίκο Κουρέτα για τη γρήγορη και αποτελεσματική εκπόνηση της μελέτης.

Είναι πολύ σημαντικό ότι η αρχική χάραξη περιλαμβάνει και την πολυπληθή περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Φυσικά ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς. Αλλά ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο στάδιο ολοκληρώθηκε !

Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να φτάσουμε το νωρίτερο δυνατό στην ωρίμανση και υλοποίηση του πολύ σπουδαίου αυτού έργου για τη Γλυφάδα μας και για όλη τη νότια Αττική.

- Διαφήμιση -