- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μάϊος με αναμνήσεις στη Γλυφάδα, σε μια ρομαντική ανοιξιάτικη έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και άλλα ιστορικά οχήματα στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Την προσεχή Κυριακή 9 Μαϊου, ο Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) και τα σωματεία-μέλη της συνδιοργανώνουν ανοιχτή έκθεση οχημάτων εποχής, Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγγέλου Μεταξά, στην καρδιά της Γλυφάδας, με αποστάσεις και πιστή τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Η «συνάντηση» των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με ελεύθερη συμμετοχή. Η Δημοτική Αστυνομία θα διασφαλίσει την αποφυγή συνωστισμού και θα μεριμνήσει ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία οδηγών και πεζών.

“Μας έλειψε πέρυσι που δεν έγινε λόγω Covid και φέτος την επαναφέρουμε ακόμα πιο εντυπωσιακή :

Η 4η έκθεση οχημάτων εποχής θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 9 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και θα μας γεμίσει με αναμνήσεις και γλυκιά νοσταλγία”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: “Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, ο καιρός θα είναι καλός, οι συνθήκες ιδανικές για μια …βουτιά στα οχήματα του ‘40, του ‘50, του ‘60 και άλλων δεκαετιών. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, Λαμπράκη & Μεταξά, αυτοκίνητα αντίκες και άλλα ιστορικά οχήματα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Σε ανοιχτό χώρο, με αποστάσεις μεταξύ τους και με όλα τα μέτρα. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) και τον προέδρό της Αντώνη Θεοχάρη για την εξαιρετική συνεργασία. Σας περιμένουμε” !

 

 

- Διαφήμιση -