- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εγγραφής των βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το σχολικό έτος 2021-2022.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, ξεκινάει στις 10.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 16.00.

 

Η σχετική ανακοίνωση καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, την τοποθεσία τους καθώς και σχετικές φωτογραφίες, μπορείτε να στην ιστοσελίδα του Δήμου, ενώ έχουν αναρτηθεί και στην είσοδο των τεσσάρων βρεφονηπιακών σταθμών.

Το απαιτούμενο για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης μπορείτε να το ζητήσετε και να το παραλάβετε ψηφιακά στον ανανεωμένο ιστοχώρο ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου.

Τα τελευταία 6 χρόνια οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί των 3Β βρίσκονται σε θέση να κάνουν δεκτό το σύνολο των αιτήσεων δημοτών και κατοίκων. Η φοίτηση του δημοτικούς σταθμούς Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι δωρεάν για μια μεγάλη εισοδηματική κατηγορία, ενώ επιβάλλονται σχετικά προσιτά τροφεία για μεγαλύτερα εισοδήματα. Η σειρά προτεραιότητας καταρτίζεται βάσει ενός αλγορίθμου με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, ενώ σύμφωνα με τον νόμο προτεραιότητα εγγραφής έχουν οι δικαιούχοι της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” (ΕΣΠΑ), μια διαδικασία που δικεπεραιώνεται από την ΕΕΤΑΑ και όχι από τον Δήμο.

 

- Διαφήμιση -