- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μετά την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, σειρά είχε η Αθήνα για τον Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας για γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μένει στο Καβούρι, το Σάββατο το μεσημέρι επισκέφθηκε το Krabo beach, το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη, μαζί με φίλους και συνεργάτες του.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση, φορώντας βερμούδα και t-shirt και όπως λέγεται μαγεύτηκε από την υπέροχη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Λέγεται πως επέλεξε διάφορες γεύσεις από το μενού του εστιατορίου, τις οποίες συνδύασε με γαλλικά και Ιταλικά κρασιά.

 

Αφού απόλαυσε το φαγητό του, ευχαρίστησε τον σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και φωτογραφήθηκε μαζί με το team του εστιατορίου.

«Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σερβίρουμε έναν από τους πιο σημαντικούς σεφ τα τελευταία 20 χρόνια στο @krabobeach», έγραψε ο Παναγιώτης Γιακαλής στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ στην Ελλάδα για γυρίσματα

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ έχει έρθει εδώ και κάμποσο καιρό στη χώρα μας, για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την εκπομπή του.

Πρώτος σταθμός του, ήταν η Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Όσον αφορά την πρωτεύουσα, γυρίσματα έγιναν επίσης στη Βαρβάκειο αγορά, το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Μοναστηράκι. Επόμενος προορισμός του διάσημου σεφ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα Μετέωρα.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/gkornton-ramsei-efage-se-estiatorio-sto-kaboyri

- Διαφήμιση -