- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά,επισκέφθηκε το εργοτάξιο του παραλιακού μετώπου για έργα ανάπλασης του Φαληρικού Δέλτα. 

Μετά την επίσκεψή της στο εργοτάξιο του παραλιακού μετώπου δήλωσε:

«Αυτό το έργο στον Φαληρικό όρμο είναι ένα έργο πνοής για ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε, το ξεκίνησε και γι’ αυτό το παρακολουθούμε συνεχώς. Ζητήσαμε την άμεση δημοπράτηση της δεύτερης φάσης και σήμερα ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Αύγουστο. Χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση δύο ετών, η πίεσή μας και μάλιστα μετά την ερώτηση που έκανα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, πιάνει τόπο. Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη γιατί θέλουμε να δούμε την ελεύθερη πρόσβαση πια των πολιτών της ευρύτερης περιοχής σε αυτό το μεγάλο έργο, αλλά και τον ουσιαστικό ρόλο των δημάρχων σε συνεργασία με την Περιφέρεια».

Κατά την επίσκεψη της στο εργοτάξιο , ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης που ήταν παρόν, δήλωσε ότι το έργο δημοπρατείται τον Αύγουστο και καθοριστικά αποφασιστικό ρόλο γι΄αυτό είχε η ερώτηση της Φώφης Γεννηματά στον Πρωθυπουργό.

 

- Διαφήμιση -