- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου λαμβάνει μέρος ενεργά στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πολιτών κάθε φορά που ανακυκλώνουν ,<< πρόγραμμα THE GREEN CITY >>, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ  και υποδέχεται σε κεντρικές πλατείες του Μοσχάτου και του Ταύρου, το Κινητό Πράσινο Σημείο (ένα όχημα Διακριτής Συλλογής Ανακυκλώσιμων υλικών) , ώστε οι δημότες και οι κάτοικοι, να ανακυκλώνουν αλλά και να επιβραβεύονται για την προσπάθεια τους.

Το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πολιτών κάθε φορά που ανακυκλώνουν << πρόγραμμα THE GREEN CITY >>, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά πολλών κατηγοριών (Χαρτί/Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά Αντικείμενα, Αλουμίνιο, Γυαλί, Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρικός Εξοπλισμός, Βρώσιμα Έλαια & Λίπη, καθώς και Ρούχα/Υφάσματα) και να επιβραβεύονται.

Ανάλογα με τον τύπο και το βάρος κάθε υλικού που θα προσκομίζουν στα Κινητά Πράσινα Σημεία (θα υπάρχει ζυγιστικό μηχάνημα σε κάθε σημείο), θα κερδίζουν πόντους ΤΗΕ GREEN CITY, οι οποίοι θα μπορούν να εξαργυρώνονται μέσω προσφορών και εκπτώσεων σε συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα Επιχειρήσεις.

Το Κινητό Πράσινο Σημείο θα βρίσκεται στις Δημοτικές Ενότητες Μοσχάτου και Ταύρου συγκεκριμένα:

Κάθε Τρίτη :

09.30-12.00 στην Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) στη Δημοτική ενότητα Μοσχάτου.

12.30-14.30 στην Πλατεία Αγ. Σοφίας στη Δημοτική ενότητα Ταύρου.

14.45-15.45 στην Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) στη Δημοτική ενότητα Μοσχάτου.

Κάθε Πέμπτη :

09.30-12.00 στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Δημοτική ενότητα Μοσχάτου.

12.30-14.30 στην Πλατεία Λαού στη Δημοτική ενότητα Ταύρου.

14.45-15.45 στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Δημοτική ενότητα Μοσχάτου.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί βασικό στοιχείο του πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Σήμερα, η ανάγκη να το προστατεύσουμε αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Η ευαισθητοποίηση και η εφαρμογή  περιβαλλοντικής συμπεριφοράς πρέπει να μας αγγίζει. όλους. Η Ανακύκλωση, ως μια προσπάθεια με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, χρειάζεται πάνω από όλα τους πολίτες, χρειάζεται όλους μας.

- Διαφήμιση -